Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Шановні клієнти!

Приватним особам
30.12.2022
Шановні клієнти! - фото - mtb.ua

Шановні клієнти, якщо Ви є власниками поточних рахунків та поточних рахунків з використанням платіжних карток ПАТ "МТБ БАНК", але не користуєтесь ними протягом 12 місяців поспіль з моменту останньої операції, то інформуємо Вас про те, що зазначенні рахунки підлягають закриттю.
У разі активації (поновлення руху коштів по рахунку) до 31 січня 2023, рахунок НЕ буде закрито.
Для активації рекомендуємо до кінця місяця здійснити за таким рахунком будь-яку прибуткову або розрахункову операцію на довільну суму.
Якщо по рахунку не буде поновлено рух коштів до 31 січня 2023 ПАТ «МТБ БАНК» вважатиме, що Клієнт дав згоду на розірвання договору відповідно до частини 2 статті 1075 Цивільного кодексу України та закриття рахунку.
У разі виникнення будь-яких питань, Ви можете звернутись до контакт-центру Банку за телефоном: 0 800 500-255 або на будь-яке відділення Банку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти