Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

СПІЛЬНА ПРОГРАМА МТБ БАНКу з ОДЕСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ

Приватним особам
Бізнесу
23.08.2018
СПІЛЬНА ПРОГРАМА МТБ БАНКу з ОДЕСЬКОЇ ОБЛДЕРЖАДМІНІСТРАЦІЄЮ - фото - mtb.ua

Виступ заступника начальника відділу по роботі з партнерами МТБ БАНКу Ірини Кабанець під час наради в ОДА з питань державної фінансової підтримки малих і середніх сільгосппідприємств, а також фермерських господарств пройшло на "ура". Учасників зацікавили:

- Кредит AGRO NEW - швидка процедура оформлення, ліміт - до 5 мільйонів гривень! Термін до 12 місяців, в межах одного маркетингового року, а графік погашення - в прив'язці до господарського циклу позичальника.

- Участь банку в програмі Мінагрополітики щодо підтримки тваринництва: клієнт, який взяв кредит у нашому банку, отримує відшкодування частини коштів від держави.

- Кредит «Інвестиційний аграрний» - для покупки сільгосптехніки, вантажного транспорту, зрошувального обладнання, комплектуючих і так далі.

- Кредит "Сезонний аграрний" - для поповнення своїх оборотних коштів.

- Участь МТБ БАНКу в програмі Одеської обласної державної адміністрації з пільгового кредитування для малого та середнього бізнесу: у нас вже є клієнти, які виграли конкурс, і їм уже надійшла компенсація!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти