Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Співпраця банків і держави сприяє розвитку малого та середнього бізнесу

Бізнесу
24.05.2021
Співпраця банків і держави сприяє розвитку малого та середнього бізнесу  - фото - mtb.ua

На честь професійного свята банківських працівників  Голова Одеської обласної державної адміністрації Сергій Гриневецький вручив представникам банків, які активно працюють в рамках держпрограм кредитування малого та середнього бізнесу регіону,  Почесні грамоти Одеської ОДА.

Нагороду отримав керуючий  ЦВ ПАТ «МТБ БАНК» в Одесі Станіслав Ляшенко, який зазначив: «МТБ БАНК вже давно є учасником програми пільгового кредитування малого та середнього бізнесу Одеської ОДА, за якою підприємці  отримують  компенсацію у розмірі половини відсоткової ставки, визначеної кредитним договором. Програма спрямована на стимулювання конкурентоздатного бізнесу та підвищення частки продукції з високою доданою вартістю, яка виробляється в Одеській області.».

Сергій Гриневецький наголосив, що співпраця банків і держави протягом чверті століття добре себе зарекомендувало . Спочатку ніхто не вірив, що держава буде компенсувати частку кредитів бізнесу, а зараз ця практика  вже допомогла започаткувати нові вітчизняні бренди і створити додаткові робочі місця.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти