Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

БУДУЄМО МОРСЬКУ ДЕРЖАВУ РАЗОМ

Приватним особам
Бізнесу
10.10.2018
БУДУЄМО МОРСЬКУ ДЕРЖАВУ РАЗОМ - фото - mtb.ua

Співробітники ЦО МТБ БАНКу в Одесі - Олена Вальчук і Ольга Слюсаренко - взяли участь в роботі Круглого столу "Актуальні питання сектора морського рекрутингу України".  Обговорювалися результати проведеної перевірки України інспекторами ЕМСА і ІМО, питання підвищення якості підготовки персоналу та перспективи розвитку ринку працевлаштування моряків, роль держави в цьому процесі.  Співробітники МТБ БАНКу розповіли учасникам Круглого столу і партнерам банку по ВОКК (Всеукраїнське об'єднання крюїнгових компаній) про нові продукти та фінансові послуги банку, спеціально розроблені для моряків і про плани на найближче майбутнє.

БУДУЄМО МОРСЬКУ ДЕРЖАВУ РАЗОМ - фото 2 - mtb.uaБУДУЄМО МОРСЬКУ ДЕРЖАВУ РАЗОМ - фото 3 - mtb.uaБУДУЄМО МОРСЬКУ ДЕРЖАВУ РАЗОМ - фото 4 - mtb.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти