Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Третя хвиля безкоштоштовних онлайн-консультацій  ONFRONTIERS

Приватним особам
14.02.2022
Третя хвиля безкоштоштовних онлайн-консультацій  ONFRONTIERS - фото - mtb.ua

Стартувала третя хвиля набору українських компаній на отримання безкоштовних онлайн-консультацій OnFrontiers від міжнародних експертів з ведення бізнесу.

В рамках набору буде відібрано 10 українських компаній, які безкоштовно отримають послуги з консалтингу від міжнародних експертів бази OnFrontiers, кількість якої налічує понад 30000 фахівців.

OnFrontiers – глобальний маркетплейс з численною кількістю експертів світового класу, які допомагають підприємцям вирішити різноманітні бізнес-проблеми з питань електронної комерції, розвитку експорту, цифрової трансформації вашого бізнесу та багатьох інших тем.

Платформа OnFrontiers дозволяє швидко зв’язатися з експертами з різних куточків світу, різних індустрій та бізнес-ніш завдяки вебконсультаціям. Клієнтами платформи OnFrontiers є провідні компанії зі списку Fortune 500, а також визнані світові бренди: Bose, Deloitte, OPIC, Rockefeller Foundation, DHL, The World Bank та інші.

Деталі та реєстрація тут: відкрити

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти