Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Українці все більше довіряють банкам.

Приватним особам
Бізнесу
09.08.2018
Українці все більше довіряють банкам.  - фото - mtb.ua

Українці все більше довіряють банкам.  Як повідомляє epravda.com.ua, у другому кварталі цього року збереглися високі темпи припливу коштів населення в банківську систему.  Про це йдеться в серпневому квартальному "Огляді банківського сектору", опублікованому Національним банком України.

 Дмитро Клименко, начальник Департаменту роздрібного бізнесу ПАТ «МТБ БАНК»:

 - Ми фіксуємо підвищення попиту на короткострокові депозити.  Наприклад, МТБ БАНК пропонує фізичним особам депозит «В десятку», який забезпечує підвищені процентні ставки і мінімальні терміни розміщення.  Розмістити кошти можна як в національній валюті, так і в доларах США - всього на 10 днів, при цьому, якщо клієнт розуміє, що кошти на даний момент йому не потрібні - відбувається автоматична пролонгація вкладу!  Клієнтам подобається швидкий і безризиковий дохід за короткий термін.  Ситуації бувають різні – продала людина квартиру, змінює машину, купує якісну побутову техніку і так далі.  Навіщо тримати гроші вдома і наражатися на ризик?  Наш банк забезпечує не тільки надійне зберігання грошей, але і додатковий дохід.  Причому мінімальна сума вкладу - від 3 тисяч гривень і максимальний розмір не обмежується.  Можна внесок пролонгувати, можна поповнювати - це ідеальне фінансове рішення надійного зберігання коштів, які можуть знадобитися в будь-який момент!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти