Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Унікальний комплекс з випалу вапна на Франківщині почав діяти!

Приватним особам
21.10.2022
Унікальний комплекс з випалу вапна на Франківщині почав діяти!  - фото - mtb.ua

Голова МТБ БАНК Юрій Кралов лише напередодні святкував свій день народження, як на другий день його вже бачили на Франківщині, де він відвідав відділення банку та разом з керуючими філіями банку у Західному регіоні Віталієм Харчуком та Дмитром Ткаченко прийняв участь у значущій бізнес-події.

 

Національний виробник вапна та вапняку найвищої якості група компаній «Галвапно» запустила в роботу унікальний комплексу по випалу вапна з технологією SYNTHESIS від італійської компанії  QualiCal International, що відповідає найвищому рівню екологічної безпеки.

 

Голова правління разом з керуючими філіями особисто відвідали урочистий запуск комплексу тому, що в 2021-му МТБ БАНК став учасником великого інвестиційного проекту, що реалізувала група компаній «Галвапно», та підтримав і профінансував початок будівництва.

 

«Особливу подяку хочу висловити нашому партнеру МТБ Банку. Саме цей банк повірив в нас, в наш проект і надав фінансування для початку будівництва комплексу. А також протягом всього часу надавав партнерську підтримку, бізнес-поради, ділився досвідом для оптимізації процесів та сприяв  якнайшвидшому запуску проекту», - відмітив інвестор та власник ГК “Галвапно” Ілля Марчевський.

 

Ілля Марчевський пояснив, що після проходження кінцевого етапу обробки продукція підприємства передається для виробництва металу, асфальту, для використання на електро- та атомних станціях, використовується у будівельній галузі. Цей виробник вапна та вапняку певною мірою орієнтований і на фармацевтичний та косметологічний ринки, адже вапняна пудра є складовою зубних паст та деяких косметологічних засобів.

 

«Нам приємно, що ми взяли участь у такому важливому проекті, це нове, екологічне виробництво,  нові робочі місця та поштовх до розвитку регіону в цілому, - підкреслив Юрій Кралов. -  Бути поряд та підтримувати такі перспективні проекти один з наших пріоритетів».

 

Саме сьогодні, в такі скрутні часи,  вкрай важливо те, що бізнес не зупиняється, продовжує свій розвиток, а бізнесмени, що попри всі труднощі йдуть вперед, стають прикладом для кожного, надихають на нові звершення, викликають бажання підтримувати проекти, що найважливіші для країни в цілому. МТБ Банк завжди готовий підставити плече та допомогти в реалізації таких iнiциатив. Разом до Перемоги!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти