Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ВАШ КАПІТАЛ РОСТЕ В МТБ БАНКу!

Приватним особам
Бізнесу
30.08.2018
ВАШ КАПІТАЛ РОСТЕ В МТБ БАНКу! - фото - mtb.ua

Вже з початку 2019 року в країні повинен був почати функціонувати другий рівень пенсійної системи, але Верховна Рада пішла на канікули, так і не проголосувавши за потрібні законопроекти - повідомляє Segodnya.ua.  Однак, зміни, так чи інакше, не за горами, а молоде покоління поки про пенсії не замислюється, здійснюючи при цьому велику помилку.  Вчасно розпочате накопичення так званого пенсійного капіталу створить впевненість в майбутньому і знизить залежність від державного пенсійного фонду, ресурси якого тануть в зв'язку зі збільшенням частки населення похилого віку.

 МТБ БАНК пропонує молодим і енергійним українцям депозитні програми як в гривні, так і в інвалюті, які дозволять накопичувати капітал шляхом капіталізації відсотків.  Причому мінімальний внесок - дійсно мінімальний, а процентні ставки - на рівні середніх значень по країні, що свідчить про надійність і стійкість нашого банку.  Приходьте в будь-яке наше відділення, менеджери детально розкажуть Вам про депозитні продукти і не тільки - у нас є ще багато вигідних і зручних тарифних пакетів, карткових програм, які дозволять Вам відчувати себе не тільки більш вільними в управлінні фінансами, але і впевненими в своєму майбутньому .

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти