Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Знайомтесь: MTB-B mobile!

Бізнесу
27.01.2021
Знайомтесь: MTB-B mobile! - фото - mtb.ua

Аби спілкуватися зі своїми клієнтами на більш особистісному, близькому рівні,  МТБ БАНК упровадив новий digital-інструмент – мобільний додаток MTB-B mobile для корпоративних клієнтів і приватних підприємців. Відтепер вони можуть легко та зручно керувати своїми рахунками – де завгодно і коли завгодно. Додаток MTB-B mobile вже  доступний для завантаження на смартфони у Google Play та App Store.

З MTB-B mobile наші клієнти  мають можливість реєструватися в додатку,  використовуючи свій логін і пароль  від системи інтернет-банкінгу MTB-B; керувати платіжними документами в національній валюті (створювати нові та підписувати існуючі), переглядати виписки, залишки й обороти за своїми рахунками; в одному додатку одночасно працювати з декількома підприємствами (Центр Фінансового Контролю); отримувати актуальні курси валют;  листуватися зі своїми менеджерами; замість СМС отримувати інформативні push-повідомлення.

Нові клієнти банку ще до підключення послуги можуть ознайомитися з функціоналом додатка у деморежимі.  

Незабаром відбудеться оновлення додатку MTB-B mobile, тож на наших клієнтів чекають додаткові функції. Можна буде працювати з валютними документами (купівля, продаж, конвертація, SWIFT-платежі), із кредитами, відкривати депозити та проводити з ними  операції (перегляд, поповнення існуючих депозитів тощо).

МТБ БАНК стає ще ближчим до своїх клієнтів!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти