Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

«Зона зростання» економіки країни: західний та центральний регіони

Приватним особам
08.11.2022
«Зона зростання» економіки країни: західний та центральний регіони - фото - mtb.ua

Форуми Digital Regions Week в рамках українського тижня регіональної цифрової трансформації проходять у 8 областях України. Захід організовано за ініціативи Мінцифри та за підтримки швейцарсько-української Програми EGAP, що виконується Фондом Східна Європа.

На Digital Regions Week зібралися представники громад, малого та середнього бізнесу, ІТ-кластерів, органів влади та органів місцевого самоврядування. Обговорювали можливі цифрові рішення для громад, як громаді стати цифровою і з чого починати.

МТБ Банк робить акцент в своєму розвитку саме на послугах  онлайн,  роботу в режимі paperless (без черг та папірців), впровадженні дистанційних банківських послуг. Тому фахівці МТБ Банку прийняли  участь у черкаському та тернопільському форумах, де поділилися своїм досвідом прискорення цифровізації фінансових процесів під час війни. 

Заступниця Міністра цифрової трансформації з питань європейської інтеграції Валерія Іонан, яка виступала з доповіддю на регіональних форумах, підкреслила:

-  Якщо ми поглянемо на статус у 2019 році та 2021 чи 2022 році, то ситуація сильно змінилася. Ми запустили субвенцію на інтернет, до якої було приєднано багато громад, запустили проєкт «Дія. Цифрова освіта», в межах якого передавали комп'ютери для бібліотек у громадах. Це дозволило зробити хаби в громадах, і люди, в яких немає вдома комп'ютера, могли прийти та скористатися послугами. Також була субвенція на створення чи реконструкцію ЦНАПів. З початком війни ми запустили нові послуги в «Дії».

МТБ Банк вже відкрив відділення у Черкасах і планує відкриття у Тернополі та інших містах західної та центральної України. Саме західний і центральний регіони -  пріоритет розвитку банку, топ-менеджмент якого вважає, ці регіони, так би мовити,  «зона зростання» економіки країни, і МТБ Банк прикладає зусиль саме в цьому напрямку.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти