Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК ПРИЄДНАВСЯ ДО BANK ID НБУ

Individuals
23.07.2020
МТБ БАНК ПРИЄДНАВСЯ ДО BANK ID НБУ - photo - mtb.ua

Система BankID НБУ надала громадянам України зручний і безпечний доступ до державних, фінансових, комерційних та інших послуг, які можуть надаватися дистанційно, але вимагають ідентифікації.

Електронна ідентифікація фізичних осіб з використанням Системи BankID НБУ відбувається шляхом передачі персональних даних такої особи від абонента - ідентифікатора (банку, в якому відкрито рахунок користувача) до абонента - постачальника послуг.

Клієнти МТБ Банку - фізичні особи - тепер можуть отримати зручний та безпечний доступ до державних, фінансових, комерційних та інших послуг, які надаються дистанційно і вимагають ідентифікації. BankID НБУ відкриває доступ до послуг понад 40 державних і громадських установ, у тому числі Єдиного державного порталу адміністративних послуг, Державної міграційної служби, Центру надання адмінпослуг, онлайн-сервісу державних послуг "Дія" і Єдиної системи місцевих петицій.

Як клієнтам МТБ БАНКу скористатися сервісом BankID НБУ?

  • На сайті постачальника послуг необхідно вибрати опцію «Увійти через BankID».
  • У «вікні» обрати ПАТ «МТБ БАНК».
  • Ввести дані для ідентифікації (номер картки і фінансового номер телефону).
  • Ввести SMS-пароль, який надійшов на фінансовий телефон.
  • Як тільки в новому «вікні» відобразиться інформація, що є необхідною для передачі постачальнику послуг, достатньо підтвердити свою згоду на передачу даних.
  • Після цього МТБ БАНК передає необхідну інформацію (наприклад, ПІБ, ІПН, номер телефону) постачальнику послуг.
  • Тепер ви можете користуватися необхідними вам послугами.

З переліком установ, що підтримують технологію системи BankID НБУ можна ознайомитися за посиланням id.bank.gov.ua

Для успішної ідентифікації в системі BankID НБУ в банківських документах повинен бути зафіксований актуальний фінансовий номер телефону клієнта. У разі будь-яких змін прохання актуалізувати інформацію в банку.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept