Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

MTБ БАНК & НК Верес:  надійний тандем серйозних партнерів

Individuals
15.07.2022
MTБ БАНК & НК Верес:  надійний тандем серйозних партнерів - photo - mtb.ua

 

 

Голова правління MTБ БАНК Юрій КРАЛОВ та начальник Рівненського відділення банку Роман ПАВЛИШИН на спільній робочій зустрічі 14 липня обговорили з представниками Вереса поточні питання співпраці. Юрій КРАЛОВ наголосив, що, незважаючи на воєнний стан, банк продовжує сприяння розвитку Народного клубу.

 

Під час огляду оновленого рівненського стадіону Авангард, який з високою ймовірністю побачить великий футбол уже в цьому році, Юрій КРАЛОВ підкреслив: «МТБ БАНК приділяє велику увагу підтримці розвитку вітчизняного спорту, зокрема футболу, який у всі часи об’єднував українців. І навіть зараз, попри важкі часи, ми продовжуємо співпрацювати зі спортивною сферою, тому що єднання – запорука нашої найскорішої Перемоги». 

 

У свою чергу, президент Народного клубу Іван НАДЄЇН подякував партнерам за довіру та відмітив, що Верес готовий до поглиблення партнерства, зокрема за напрямками медіа та маркетингу.

 

"Надійне партнерство сильних брендів – MTБ БАНК та НК Верес - це яскравий приклад довіри, синергії та плідної взаємодії. Ми даємо чіткий сигнал суспільству до об'єднання і подальшого взаємного розвитку, навіть в умовах війни. Перемога однозначно буде за нами", - підкреслив Іван НАДЄЇН.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept