Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК посів перше місце у ТОП-9 найкращих депозитних програм для бізнесу

Individuals
Business
VIP Banking
21.04.2022
МТБ БАНК посів перше місце у ТОП-9 найкращих депозитних програм для бізнесу - photo - mtb.ua

Гроші повинні працювати навіть за умов воєнного стану. Розміщення тимчасово вільних коштів на депозитах  допоможе бізнесу не тільки захистити їх від несподіваних обставин, а й отримати прибуток.

Bankchart.com.ua досліджував умови розміщення бізнес вкладів в гривні терміном на 3 тижні. У дослідженнях брали участь депозити з будь-якої виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу. Аналітики Bankchart.com.ua дослідили депозитні пропозиції більш ніж 15 найбільших українських банків.

«Поточний депозит» для юридичних осіб від МТБ БАНК посів перше місце у рейтингу найкращих депозитних програм для бізнесу терміном три місяці.

З детальними умовами розміщення коштів та порядком виплати відсотків можна ознайомитися на нашому сайті і одразу залишити замовлення, наші фахівці зв’яжуться з вами для вирішення питань найближчим часом.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept