Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК став принциповим членом міжнародної платіжної системи Visa International

Приватним особам
23.06.2021
МТБ БАНК став принциповим членом міжнародної платіжної системи Visa International - фото - mtb.ua

Для МТБ БАНКу отриманий статус принципового члена (Principal Member) міжнародної платіжної системи Visa, за словами Голови Правління МТБ БАНКу Юрія Кралова, це розширення можливостей розвитку карткової лінійки, проведення адаптаційної тарифної політики, яка швидко підлаштовується під потреби клієнтів, і надання нових сервісів, що відповідають потребам клієнтів в умовах стрімкої діджиталізації.

  • Статус Principal Member означає те, що МТБ БАНК випускатиме картки свого дизайну та під своїм BINом, отримує можливість випускати картки всіх типів і може займатися їхнім еквайрингом, підключаючи своє обладнання через власний процесинговий центр, який запрацює найближчим часом – інвестиції в його розвиток уже склали близько 1,5 млн доларів, - відзначив Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов. - Сьогодні МТБ БАНК обслуговує понад 120 тисяч карткових рахунків, а регіональна мережа ​​представлена 52 відділеннями. Термінальна мережа МТБ БАНКу та банків-партнерів нараховує понад 900 банкоматів і POS-терміналів. Статус принципового члена МПС Visa - це важливий щабель у розвитку банку, ми розширюємо межі нашого оперування та зміцнюємо свої позиції на міжнародному ринку платіжних систем.

Заступник Голови Правління МТБ БАНКу Ілля Климович підкреслив, що статус принципового члена Visa дає можливість банку самостійно розробляти та реалізовувати нові продукти, знижує собівартість транзакцій для банку.

  • Є ще й іміджевий бонус, - уточнив Ілля Климович. - Visa – міжнародна система з високими стандартами ведення бізнесу і ми відповідаємо цим стандартам, що було підтверджено фахівцями Visa International під час проведення багатопрофільного аудиту. Більш того, ми готові до впровадження власного процесингового комплексу. Підвищення статусу дає нам зелене світло в реалізації складних інфраструктурних проектів.

Ілля Климович звернув увагу на те, що для клієнтів такий статус банку в середньостроковій перспективі, коли на своєму процесингу будуть впроваджуватися нові продукти та інноваційні системи розрахунків (FaceId, TapToPhone тощо), обернеться зниженням тарифів, підвищенням якості сервісу та новими способами розрахунків, які банк розроблятиме спільно з Visa.

Крім того, МТБ БАНК вбачає свою мету в розвитку процесингу як системи комплексного обслуговування інших банків та фінтех-компаній.

  • Підвищення статусу МТБ БАНКу в МПС Visa є одним з важливих кроків на цьому шляху. Надаватимуться комплексні послуги процесування карткових транзакцій, емісії карток, еквайрингові послуги, гібридні послуги взаємодії між картковою системою і системою електронних грошей, - зазначив Ілля Климович.

 

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти