Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
07.07.2021
Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу - фото - mtb.ua
Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу - фото 2 - mtb.ua Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу - фото 3 - mtb.ua Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу - фото 4 - mtb.ua Швидке обслуговування пасажирів в аеропорту для власників преміальних карт Visa від МТБ БАНКу - фото 5 - mtb.ua

Visa у партнерстві з Міжнародним аеропортом «Бориспіль» запустила новий коридор для прискореного обслуговування пасажирів.

Оновлений сервіс пришвидшеного обслуговування пасажирів Fast Track вже доступний держателям преміальних карток Visa Signature, Visa Infinite та Visa Platinum Business.

 

Відтепер можна набагато швидше пройти реєстрацію на рейс, здати багаж, а також пройти контроль авіаційної безпеки та паспортний контроль.

Переваги коридору пришвидшеного обслуговування пасажирів в аеропорту:

  • сучасна візуальна навігація для комфортнішого і швидшого пересування аеропортом;
  • мінімальний час проходження обов’язкових процедур завдяки технології Tap&Go;
  • автоматизація процесу – все, що вам потрібно – це ваша преміальна картка Visa;
  • можливість скористатися коридором – безконтактно за допомогою преміальної картки Visa, а також телефону, смарт-годинника або будь-якого іншого пристрою з NFC-модулем;
  • безпека і соціальне дистанціювання.

Сервіс популярний серед усіх пасажирів, однак особливо важливий для пасажирів з дітьми.

Саме тому діти до 12 років у супроводі батьків з Преміальною картою – проходять безкоштовно.

 

Звільнений час подорожні можуть використати для відпочинку чи покупок, щоб відвідати Lounge зону або перекусити в одному з 3-х ресторанів аеропорту «Бориспіль».

Fast Track для преміальних клієнтів – це ще один елемент екосистеми рішень Visa, яка прагне створити «безшовний» досвід не тільки під час оплати, а й протягом усієї подорожі – від етапу планування до місця прибуття.

 

Технічні деталі про сервіс:

Умови використання:

  • Бути власником преміальної картки Visa (оновлений сервіс Fast Track зараз доступний для карт Visa Signature, Visa Infinite, Visa Platinum Business, але невдовзі стане доступний і для власників карток Visa Platinum).
  • Відповідати рівню витрат Visa Platinum – 5000 грн/міс (незабаром); Visa Signature – 10 000 грн/міс; Visa Infinite – 20 000 грн/міс.

 

Якщо клієнт зареєструвався на рейс заздалегідь і подорожує з ручною поклажею, він може одразу прямувати в зону проходження авіаційної безпеки, до коридору з яскравою вивіскою FAST TRACK.

 

Якщо ж потрібна допомога з багажем та реєстрацією або клієнт хоче отримати Сертифікат в ресторан – він звертається на Інформаційну стійку, що розташована на 3му поверсі, терміналу D (зона Відправлення/Departures), аеропорту «Бориспіль».

На інфо стійці можна отримати сервіси:

  • Пріоритетно здати багаж;
  • Пріоритетно зареєструватися на рейс (якщо клієнт не зробив цього заздалегідь);
  • Отримати сертифікат на 500 грн в “Ararat”, “Spirito di Italiano” або “Gourmet”.

 

Пропозиція діє до 31.12.2021 р.

 

Деталі: https://www.visa.com.ua/

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти