Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Юрій Кралов: Ведення чесного, відповідального бізнесу, особливо у банківській сфері, неможливо без запровадження ефективного комплаєнс-контролю.

Приватним особам
16.09.2021
Юрій Кралов: Ведення чесного, відповідального бізнесу, особливо у банківській сфері, неможливо без запровадження ефективного комплаєнс-контролю. - фото - mtb.ua

МТБ БАНК запрошує прийняти участь в Першому форумі для комплаєнс-офіцерів

ПАТ “МТБ БАНК” виступає партнером та спонсором проведення 22 - 24 вересня 2021 року в Одесі Першого щорічного форуму для комплаєнс-офіцерів за темою «Практичний досвід впровадження політик та процедур в діяльність банків».

Ініціатива підтримки форуму належить голові Правління ПАТ “МТБ БАНК” Юрію Кралову:  

- Вважаю, що ведення чесного, відповідального бізнесу та налагодження прозорих взаємовідносин з клієнтами, партнерами, співробітниками, контрагентами, громадськістю, особливо у банківській сфері, неможливо без запровадження ефективного комплаєнс контролю. Комплаєнс є значущою частиною корпоративного управління нашого банку, і це не лише нормативні документи, правила, процедури та їх реалізація у роботі, це загальна комплаєнс-культура, яка впроваджується керівниками, які розуміють свої повноваження та відповідальність і дотримуються високих професійних і етичних стандартів під час виконання своїх обов’язків та підтримується всіма співробітниками. Переконаний, що ефективна робота комплаєнс системи у банку, або у будь якій іншій організації, першочергово залежить від розуміння та осмислення його керівниками доброчесності та просування цієї культури власними прикладами. Тому ми не можемо бути осторонь такої події і пропонуємо колегам приєднатися до форуму для обговорення нагальних питань з впровадження комплаєнс-процедур у банках.

Детальніше - на сайті організатора: https://www.nctbpu.org.ua

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти