Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення»

Individuals
Business
21.05.2021
Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - photo - mtb.ua

Учасники форуму «Економічна турбулентність світуризики та можливості в 2021 році», в якому взяв участь представник МТБ БАНКу Дмитро Ткаченко, мали унікальну нагоду в живому діалозі між владою та бізнесом обговорити актуальні питання адаптації бізнес-процесів під час пандемії та нові можливості розвитку бізнесу в епоху digital-змін.

Відкриваючи форум «Економічна турбулентність світу – ризики та можливості в 2021 році», його засновник і багаторічний організатор Володимир Глащенко зазначив, що створювати додану вартість і впевнено конкурувати на глобальній карті світу вкрай нелегко. Для того, аби працювати ефективно, потрібні знання та міжнародні інвестиції.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - photo 2 - mtb.ua

Цю тезу підтвердив Ремі Дюфло, заступник голови Представництва Європейського Союзу в Україні. Є декілька  міжнародних програм, які особливо корисні  для українського бізнесу -  EU4Business, COSME,  Erasmus for Young Entrepreneurs та інші.

Банки та фінансовий сектор, зазначив голова центрального відділення ПАТ «МТБ БАНК» у Львові Дмитро Ткаченко,  сьогодні швидко змінюються, МТБ БАНК -  не виняток.

  • Організаторам форуму вдалося згуртувати людей, які люблять Україну та думають про майбутнє бізнесу в регіоні, - підкреслив Дмитро Ткаченко. - Участь представників банку в провідному регіональному форумі дала змогу безпосередньо донести діловій спільноті регіону ті нові можливості для бізнесу, що створює МТБ БАНК, активно впроваджуючи сучасні цифрові технології обслуговування клієнтів і перспективні digital-рішення в сфері цифрових грошей та міжнародної торгівлі.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - photo 3 - mtb.uaОлена Волошина з Міжнародної Фінансової Корпорації (IFC) окреслила головні напрямки міжнародної підтримки, серед них – масштабні екологічні ініціативи та можливість впровадження передових технологій у галузі сільського господарства.

Учасники форуму акцентували увагу на тому, що в умовах пандемії та пов’язаного з нею стрімкого розвитку цифрових, дистанційних технологій, слабкою позицією є  конкурування лише товаром.

- Потрібно конкурувати рішеннями та пакетними пропозиціями, – наголосила Тетяна Міськова, директорка Офісу просування експорту України.

Дмитро Ткаченко розповів про ГК «Галвапно» - виробника вапна з Івано-Франківської області, який цьогоріч став клієнтом МТБ БАНКу й одразу отримав кредитний ліміт на будівництво комплексу з випалу вапна за високими європейськими стандартами:

У цьому проекті взяли участь міжнародні компанії з Греції та Італії, а головне – його підтримав Офіс із залучення та підтримки інвестицій. Це – унікальний шанс для українських компаній отримати надійного державного партнера в реалізації впровадження нових сучасних технологій виробництва та спрощення доступу на ринки капіталу.

Дмитро Ткаченко: «МТБ БАНК - це завжди гнучкий підхід до потреб клієнтів і сучасні digital-рішення» - photo 4 - mtb.ua

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept