Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

 Global Money Week – 23: Одеса і Полтава додають драйву!

Individuals
30.03.2023
 Global Money Week – 23: Одеса і Полтава додають драйву! - photo - mtb.ua

Ми ще ніколи не бачили стільки щасливих дитячих облич в наших відділеннях та в учбових закладах – це все завдяки Global Money Week - 23!

В Полтаві заступник керуючого центральним відділенням МТБ Банку Артем Шапка пішов у гості до учнів навчально-виховного комплексу ім. О.Данько, а в Одесі начальниця відділення №25 Наталія Білак, головний менеджер з продажів роздрібного бізнесу Марина Кушнір та заступник керуючого з роздрібного бізнесу Олена Вальчук влаштували одразу кілька днів відкритих дверей для школярів, та завітали до студентів морехідного училища, з яким банк товаришує вже майже три десятки років.

Результат – всі в захваті. Спілкування зі школярами та студентами несподівано перетворилося на яскравий вибух емоцій, потужну хвилю інтересу і безліч питань.

Фінансова справа, як виявилося, не така вже й нудна!

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept