Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк на Visa Payments Forum CEMEA, 2023!

Individuals
05.06.2023
МТБ Банк на Visa Payments Forum CEMEA, 2023! - photo - mtb.ua

Заступник голови правління Ілля Климович взяв участь у найбільшій  на сьогодні події, яку Visa провела у Амстердамі.  Вперше Visa Payments Forum об’єднав понад 600 учасників з майже 90 ринків Центральної та Східної Європи, Близького Сходу та Африки (CEMEA), які представляють фінансові установи, продавців, фінтех-компаній та експертів галузі.

Топ-менеджери  Visa розповіли про розширення цифрової комерції, прогрес у платіжних з’єднаннях, інновації в переміщенні грошей та багато іншого:

- Як фінансові установи можуть використовувати нові передові рішення та можливості цифрового залучення, щоб залучати, утримувати та обслуговувати клієнтів?

- Які виграшні підходи до розкриття повного потенціалу платіжного портфеля, підвищення ефективності та прибутковості?

- Як торговці та еквайери можуть ще більше прискорити визнання, збільшити доходи торговців і стимулювати ефективне ко-брендове партнерство?

- Як інновації в індустрії платежів B2B можуть підштовхнути нову хвилю невикористаної цифрової трансформації?

- Наскільки передові технології, послуги та рішення є основою забезпечення безпроблемних, зручних і безпечних платежів?

«Перш за все, на форумі я знайшов нові інструменти безпеки та аналізу операцій, які ми будемо впроваджувати в свою методологію карткових розрахунків, - зазначив Ілля Климович. - Також мав нагоду поспілкуватися з банкірами з різних країн, які висловили слова підтримки України у війні,  висловили шанування нашим воїнам та побажали перемоги!»

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept