Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Надійність депозитів в МТБ БАНК  на найвищому рівні

Individuals
31.05.2022
Надійність депозитів в МТБ БАНК  на найвищому рівні - photo - mtb.ua

Стабільний відсотковий прибуток і захист від інфляції – запорука успішного інвестування. Сьогодні важливо не тільки зберегти кошти, а й примножити їх.

Раді повідомити, що незалежне рейтингове агентство  «Кредит-рейтинг» оновило рейтинги надійності банківських вкладів і МТБ БАНК знову отримав найвищу оцінку – «5».

Це означає, що розміщувати свої кошти на депозитних рахунках в нашому банку не тільки вигідно, а й максимально безпечно.

Тим більше, що нещодавно депозит від МТБ БАНК «Мобільний капітал» посів п’яте місце у рейтингу кращих депозитів в гривні на два місяці.

Ми пропонуємо декілька цікавих продуктів, обрати зручний депозит в МТБ БАНК можна тут: https://www.mtb.ua/personal/deposits

Нагадуємо, що на період дії воєнного стану та протягом трьох місяців після нього, повернення 100% депозитів гарантовано державою.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept