Your city:
Duty branches of PJSC "MTB BANK" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Обирайте фінансовий захист від МТБ БАНК

Individuals
Business
VIP Banking
04.04.2022
Обирайте фінансовий захист від МТБ БАНК - photo - mtb.ua

В перші дні війни багато людей в паніці забрали кошти зі своїх депозитних рахунків. Але вже через два тижні відтік коштів припинився – цьому сприяла виважена та ефективна реакція НБУ на події та поміркована поведінка українських банків.

Але народні обранці вирішили додати спокою українцям та у минулу п’ятницю  схвалили закон, який гарантує повне відшкодування суми банківських вкладів фізичним особам під час дії воєнного стану.

Законопроект № 5542-1 передбачає:

- гарантування вкладів фізичних осіб в повному обсязі (без обмеження за сумою вкладу) на час дії воєнного стану в Україні та протягом 3 місяців після його завершення.

- Через 3 місяці після завершення воєнного стану в Україні сума граничного розміру відшкодування коштів за вкладами зросте до 400 000 гривень. 

МТБ БАНК працює стабільно, всі зобов’язання виконуються. Щоб захистити ваші гроші, пропонуємо наш депозит «Строковий» у гривні : до 10,2% річних (з виплатою відсотків наприкінці терміну дії), мінімальна сума – 1000 грн. Депозит також можна оформити в доларах та євро (деталі – тут:  https://www.mtb.ua/personal/deposits/item/srocnyj).

Відсотки також можна отримувати щомісячно.

Нагадуємо, що рейтинг надійності депозитів в нашому банку на найвищому рівні, картки працюють, термін їх дії пролонговано.

Зберігайте свої кошти у надійному місці, кошти на депозитному рахунку під час воєнного стану захищені на 100%!  

Закон набере чинності після підписання Президентом України та офіційного оприлюднення.

Other news

This site uses files cookies for more convenient user experience. The site may request your geolocation in order to comply with the policy of copyright holders to distribute content in certain territories. By continuing any further use of the Site and/or the services of the Site, you agree to this.

Accept