Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

ЮРІЙ КРАЛОВ: «МТБ БАНК ВПЕВНЕНО ДИВИТЬСЯ В МАЙБУТНЄ»

Приватним особам
24.12.2020
Ігор Згуров та Юрій Кралов розповіли про плани МТБ БАНКу на 2021 рік - фото - mtb.ua

«Ми з упевненістю дивимося в майбутнє і докладаємо всіх зусиль, щоб наші клієнти - як фізичні, так і юридичні особи - залишалися нашими партнерами, разом з якими ми розвиваємо не тільки їх бізнес і банк, але і економіку країни», - заявив, коментуючи отримання нагороди, Голова Правління МТБ БАНКу Юрій Кралов.

За словами Юрія Кралова, в році, що минає, МТБ БАНК провів модернізацію у сфері фінтехнологій. «Ми впровадили новий сучасний інтернет-банкінг МТВ-В для юридичних осіб, підписали договір з міжнародною платіжною системою UnionPay International, одними з перших почали випуск платіжних карт цієї системи на базі власного процесингу, видали першу банківську гарантію в юанях, вперше оформили кредит під договір довірчої власності», - зазначив він.

Юрій Кралов вказав, що серед досягнень 2020-го також і прямі поставки в Україну банківського золота і срібла від провідного світового виробника - швейцарської компанії ARGOR-HERAEUS SA. «Крім цього МТБ БАНК взяв участь в благодійних програмах з подолання пандемії Covid-19, придбавши обладнання та захисні костюми для медиків», - підкреслив Юрій Кралов.

У свою чергу, Голова Наглядової Ради ПАТ «МТБ БАНК» Ігор Згуров заявив про великі плани на наступний рік. «МТБ БАНК стане ще ближчим до своїх клієнтів. Ми впровадимо нові продукти та послуги - в першому кварталі корпоративні клієнти банку зможуть користуватися мобільним інтернет-банкінгом, а значить, їм будуть доступні фінансові операції, де б вони не знаходилися», - підкреслив він.

 

Ігор Згуров зазначив, що в рамках співпраці з UnionPay International, про який говорив Юрій Кралов, МТБ БАНК почне випускати кобейджингові карти ПРОСТIP-UPI. «Це великий крок у розширенні фінансової свободи наших клієнтів й інтеграції банківської системи нашої країни в міжнародне фінансове співтовариство», - заявив він.

Крім цього МТБ БАНК розширив коло партнерів: встановив кореспондентські відносини з одним з найбільших банків світу - China Industrial Bank. «Це дозволило забезпечити клієнтам МТБ БАНКу, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність з Китаєм, можливість прямих розрахунків з китайськими постачальниками в юанях, а також прискорило проходження платежів в доларах США і євро, - зазначає Ігор Згуров. – А завдяки організації співпраці одним з найбільших приватних банків Індії IndusInd Bank вдалося забезпечити доступ до фінансових ринків Індії».

«Що стосується підтримки імпортерів, то МТБ БАНК продовжив розширювати взаємодію із іноземними кредитно-експортними агентствами, зокрема, з державними агенціями Китаю, Туреччини, США та іншими країнами ближнього та далекого зарубіжжя», - резюмував Ігор Згуров.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти