Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Діджиталізація документообігу

Приватним особам
27.12.2022
Діджиталізація документообігу - фото - mtb.ua

За ініціативою СУП і НАБУ   відбулася онлайн-конференція щодо обговорювання питань зі створення IT-проєкту для впровадження е-контракту та е-гарантії. Зустріч пройшла 27 грудня 2022 року.

Це вже четверта зустріч представників бізнесу - членів Спілки українських підприємців (СУП) , в якої взяв участь заступник голови правління МТБ Банк Ілля Климович. Цього разу до дискусії було запрошено банки  та представників  Незалежної  асоціації банків України (НАБУ).

«Щоб  скоріше впроваджувати  діджиталізацію документообігу в рамках системи державних закупівель «Прозорро» , пришвидшити процеси надання та прийняття гарантій, бізнес і банки виступили із спільною позицією щодо високого пріоритету цього проекту, - зазначив Ілля Климович. – НАБУ і СУП готові підтримати та надати консультації по створенню нормативної бази і самого IT-проєкту».

Щодо фінансування діджитал-проєкту, то члени НАБУ та СУП готові надати підтримку.

«Ми готові шукати спонсорів, крім того, готові самі фінансувати цей проект. Це в наших інтересах - коли він запрацює, кількість помилок  знизиться, випадків неконкурентної боротьби  стане на порядок менше, а процеси на «Прозорро» стануть більш прозорими, - підкреслює Голова правління МТБ Банк Юрій Кралов. - Цей проект повністю відповідає принципам впровадження електронного документообігу (ЕДО) в країні, та підвищує комфорт для клієнтів банків. Ми багато інвестуємо у впровадження цифровізації  фінансових та документарних процесів і саме фінансисти дуже зацікавлені в появі такого проекту".


Додатково цей проект унеможливлює корупційну складову, чи дискваліфікацію участника тендеру за надуманими причинами.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти