Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ Банк долучилися до ювілейного форуму Асоціації ЕМА в Києві - "XXIV Payments & Security EMA Conference: 25 років разом!"

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
29.04.2024
МТБ Банк долучилися до ювілейного форуму Асоціації ЕМА в Києві - "XXIV Payments & Security EMA Conference: 25 років разом!" - фото - mtb.ua

24 квітня ми з задоволенням долучилися до ювілейного форуму Асоціації ЕМА в Києві - "XXIV Payments & Security EMA Conference: 25 років разом!". Це був день, присвячений розвитку безготівкових розрахунків, фінансовому включенню та безпеці платежів - темам, які стали основою нашої роботи.

Це був день, присвячений розвитку безготівкових розрахунків, фінансовому включенню та безпеці платежів - темам, які стали основою нашої роботи.

На цьому форумі представники МТБ Банку не тільки зустрілися з провідними експертами галузі, а й отримали подяку за наше плідне партнерство.
Головні теми конференції стали для нас не просто фіксацією напрямків нашої щоденної праці,  а й джерелом натхнення та енергії:

1. Новий крок розвитку миттєвих платежів 2024-2025: обговорювали  бізнес очікування і досвід на європейському ринку та плани можливої реалізації для ринку України.
2. Digital transformation: вибір між "happy-end" і "never-ending story": надихнулись унікальним кейсом з трансформації колективу задля пришвидшення розробки з метою удосконалення якісного сервісу/продуктів для аудиторії користувачів.
3.  #Явнийпокупець:
розглядали найкращі банківські додатки для фізичних осіб та ФОПів, щоб зробити наші послуги ще доступнішими та зручнішими.
4. Посилена автентифікація: ключовий елемент роботи по боротьбі з шахрайством і забезпеченню безпеки клієнтів. Рухаємось до подальшого  удосконалення для мінімізації шахрайства.
5. Актуальні кіберзагрози: 
колеги поділились своїм впровадженням системи навчання співробітників по напрямку інформаційної безпеки.
6. Зростаючі ризики бізнесів у цифрову епоху:
дізналися про нові сучасні варіанти шахрайських схем сьогодення та реальні цифри по кількості  фейкових сайтів та їх географії

Для нас важливо рухатись вперед , адже ми прагнемо робити фінансові сервіси безпечними, зручними та інноваційними для наших клієнтів.
Тому крокуємо далі та вдосконалюємось!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти