Ваше місто:
Онлайн банкінг для бізнесу
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК встановив прямі кореспондентські відносини з Raiffeisen Bank International AG (RBI) (Відень, Австрія)

Приватним особам
Бізнесу
29.04.2021
МТБ БАНК встановив прямі кореспондентські відносини з Raiffeisen Bank International AG (RBI) (Відень, Австрія) - фото - mtb.ua

Піклуючись про якість обслуговування та комфорт своїх клієнтів, МТБ БАНК продовжує розширювати мережу партнерів з метою забезпечення додаткових можливостей та поліпшення сервісів не лише для корпоративних клієнтів, які ведуть зовнішньоекономічну діяльність як з європейськими контрагентами, так і з партнерами з інших країн світу, а також і для приватних осіб.

Голова Правління МТБ БАНКу Юрій Кралов зазначив:

  • Тепер у МТБ БАНКу розшириться спектр пропозицій висококонкурентних умов у напрямку платежів в EUR та USD, включаючи спеціальні розрахункові послуги для роботи з міжнародними платіжними системами, валютообмінних операцій, торгового фінансування та документарних операцій.

За словами Ростислава Іванова, заступника Голови Правління МТБ БАНКу, відповідального за казначейство та Cash-Management, International Desk, завдяки величезному масиву фінансових інститутів, що мають EUR і USD рахунки Loro в RBI (нині  його Loro-мережа нараховує сотні банків по всьому світу та продовжує розширюватися), МТБ БАНК зможе максимально оперативно проводити міжрегіональні розрахунки з гарантованим зарахуванням бенефіціару повної суми платежу.

МТБ БАНК встановив прямі кореспондентські відносини з Raiffeisen Bank International AG (RBI) (Відень, Австрія) - фото 2 - mtb.ua

- Партнерство з таким глобальним гравцем на міжнародному фінансово-банківському ринку свідчить про зміцнення ділової репутації банку та має важливе значення для наших клієнтів-експортерів у зв'язку зі значним спрощенням механізму для зарахування експортної виручки, - підкреслив Юрій Кралов.

МТБ БАНК встановив прямі кореспондентські відносини з Raiffeisen Bank International AG (RBI) (Відень, Австрія) - фото 3 - mtb.ua

Довідка: RBI - потужна пан'європейська банківсько-фінансова група, що займає провідні позиції на ринках Центральної і Східної Європи (13 регіонів присутності), із понад 130-річною історією бренду та сумарними активами, що перевищують 165 мільярдів Євро. RBI (Довгостроковий кредитний рейтинг: А3 (Moody's Investors Service), А- (Standard & Poor's)) – один  із найнадійніших банків Центральної та Східної Європи.

Одне з найавторитетніших видань у сфері фінансів і банківської діяльності - журнал "The Banker" (видавництво Financial Times Ltd.) - протягом останніх п'яти років визнає RBI "Кращим банком Центральної та Східної Європи" (The Banker Award "Best Bank in Central and Eastern Europe "). Крім того, на знак визнання досягнень групи, спеціалізоване видання "EMEA Finance" за підсумками 2020 року присудило RBI та дочірнім банкам, які входять до групи, понад 12 нагород як найкращим банкам у їхніх відповідних регіонах присутності.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти