Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Тримаємо фiнансову оборону!

Приватним особам
30.06.2022
Тримаємо фiнансову оборону! - фото - mtb.ua

Асоціація українських банків (АУБ) закликає не реагувати на інформаційні меседжі, які спрямовані на розхитування стабільності банківської системи та використовувати лише вивірену інформацію.

Останнім часом інтернет-мережею поширювалися матеріали, в яких стверджувалося, що деякі українські банки опинилися на межі банкрутства. Сьогодні, коли Україна захищається від повномасштабної агресії РФ – це лише грає на руку ворога.

На цей час вже багато банків достроково скоротили заборгованість з рефінансування перед НБУ  і цей процес дуже стрімко розвивається. Тому можна бути впевненими, що банківська система країни стійка і ліквідність банків знаходиться на високому рівні.

https://aub.org.ua/index.php/104/novyny-aub/14062-informatsiine-povidomlennia-shchodo-nedopushchennia-rozkhytuvannia-stabilnosti-bankivskoi-systemy-ukrainy

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти