Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE

Приватним особам
Бізнесу
28.02.2024
CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE - фото - mtb.ua

СХ, customer experiencе, він же клієнтський сервіс – поняття, яке раніше було чимось новим і не зовсім зрозумілим, а зараз уже обговорюється представниками різних сфер бізнесу на великих майданчиках.

Саме про людоцентричність як ДНК компанії йшлося на 16' CUSTOMER EXPERIENCE CONFERENCE, в якій взяли участь начальник департаменту маркетингу та реклами Ольга Кралова та заступник начальника відділу маркетингу Юліана Кучинська.
На цій професійній крос-платформі для підприємців, керівників компаній з різних індустрій наживо формувався новий контур клієнтського досвіду як драйвера профіту компанії. в наш час постійних викликів. Тренди, fruition point, технології та побудова lovemark брендів, використання штучного інтелекту та багато іншого, що допомагає покращити СГ клієнта.

Дослідження клієнтського досвіду – це вже не нова, проте дуже важлива складова будь-якого бізнесу. Формування та впровадження СХ-стратегії, вимірювання та покращення СГ є базовою потребою для побудови успішної компанії. Без розуміння свого клієнта , його переваг, інтересів та цінностей досить складно рухатися вперед і рости", - вважає Ольга Кралова.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти