Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Global Money Week – 23: фінансові вебінари від фахівців МТБ Банку

Приватним особам
03.04.2023
Global Money Week – 23: фінансові вебінари від фахівців МТБ Банку - фото - mtb.ua

У рамках Global Money Week – 23 МТБ Банк провів багато заходів – днів відкритих дверей, лекцій у вишах. А зважаючи на дистанційний режим освіти в кількох регіонах, фахівці банку провели вебінари з фінансової грамотності.

Про сучасні банківські продукти як інструмент оптимізації управління особистими фінансами студентам Дніпровської політехніки розповіла заступниця керуючого дніпровським відділенням Марина Кудря.

Слухачі Миколаївського будівельного коледжу поспілкувалися із Вікторією Ступниковою у рамках онлайн-конференції, говорили про безпеку користування платіжними картками,  протидію шахраям  та взагалі про те, як правильно формувати фінансові цілі.

А керуючий Чорноморським відділенням Андрій Путіхов студентам економічного факультета ОНУ поділився лайфхаками щодо користування кредитками та як грамотно кредитуватися.

#ГраНавчанняДобробут,  #GMWUkraine2023,  #PlanYourMoney,  #PlantYourFuture,  #GMW2023

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти