Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Юрій Кралов: «Відкриття ринку землі – це великий імпульс для агробізнесу»

Бізнесу
04.06.2021
Юрій Кралов: «Відкриття ринку землі – це великий імпульс для агробізнесу» - фото - mtb.ua

GRAIN UKRAINE  -  міжнародна галузева платформа для діалогу найбільших представників агроринку, керівників українських агропродовольчих компаній, банків, а також технологічних трендсеттерів в агросфері.

МТБ БАНК традиційно є учасником щорічного заходу, на якому  обговорюють останні тренди аграрного ринку,  розвиток стійких бізнес-моделей і впровадження технологічних агроінновацій.

Цьогоріч пріоритетна тема – Future Grain -відкриття ринку землі, який дасть змогу агровиробникам збільшувати свій земельний банк і отримувати кредитування чи поповнення обігових коштів в банках. МТБ БАНК активно розвиває лінійку продуктів  та послуг саме для галузі сільгоспвиробництва - партнерські програми, в тому числі з Мінагрополітики, з Європейськім інвестиційним банком . Банк одним з перших почав кредитувати під фінансові аграрні розписки (ФАР)  і пропонує факторингові послуги, зокрема із застосуванням технології блокчейн. Останній приклад – надання факторингових послуг на онлайн-платформі SupplierPlus. Крім того,  зазначив Голова правління МТБ БАНК Юрій Кралов, до  запуску земельного ринку  МТБ БАНК готує нові фінансові інструменти, які  допоможуть  аграріям вийти на новий технологічний рівень: «Це великий імпульс для ринку, для тих, хто розуміє економічну цінність такого активу, як земля, тому закон про відкриття ринку землі є відмінним фундаментом для розвитку серйозного, великого і сучасного бізнесу».

Юрій Кралов: «Відкриття ринку землі – це великий імпульс для агробізнесу» - фото 2 - mtb.ua
Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти