Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

МТБ БАНК посів перше місце у ТОП-9 найкращих депозитних програм для бізнесу

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
21.04.2022
МТБ БАНК посів перше місце у ТОП-9 найкращих депозитних програм для бізнесу - фото - mtb.ua

Гроші повинні працювати навіть за умов воєнного стану. Розміщення тимчасово вільних коштів на депозитах  допоможе бізнесу не тільки захистити їх від несподіваних обставин, а й отримати прибуток.

Bankchart.com.ua досліджував умови розміщення бізнес вкладів в гривні терміном на 3 тижні. У дослідженнях брали участь депозити з будь-якої виплатою відсотків і незалежно від можливості поповнення або часткового зняття з вкладу. Аналітики Bankchart.com.ua дослідили депозитні пропозиції більш ніж 15 найбільших українських банків.

«Поточний депозит» для юридичних осіб від МТБ БАНК посів перше місце у рейтингу найкращих депозитних програм для бізнесу терміном три місяці.

З детальними умовами розміщення коштів та порядком виплати відсотків можна ознайомитися на нашому сайті і одразу залишити замовлення, наші фахівці зв’яжуться з вами для вирішення питань найближчим часом.

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти