Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Юрій КРАЛОВ: «МТБ БАНК, як преміумпартнер ODESSA CLASSICS, вітає митців і глядачів міжнародного фестивалю»

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
03.06.2021
Юрій КРАЛОВ: «МТБ БАНК, як преміумпартнер ODESSA CLASSICS, вітає митців і глядачів міжнародного фестивалю» - фото - mtb.ua

З 2015 року фестиваль збирає провідних артистів і музикантів, а також поціновувачів живої класичної музики. ODESSA CLASSICS - це не лише насолода для його шанувальників, а й знакове місце для розвитку музичних смаків молоді.

Олексій Ботвінов, один із найвідоміших українських піаністів у світі та  організатор фестивалю, упевнений – музика має звучати попри все: «І саме зараз її цінність для суспільства, як ніколи, висока. Тому ми робимо все можливе, аби фестивальна програма цього року була ще масштабнішою та сенсаційною».

Голова Правління ПАТ «МТБ БАНК» Юрій Кралов зазначив: «Ми, як преміумпартнер  фестивалю ODESSA CLASSICS, переконані, що участь у заході такого високого європейського рівня є вагомим внеском у розвиток українського фестивального руху. Наш пріоритет - це довгострокова та системна співпраця з митцями. Приклад успішної взаємодії з ODESSA CLASSICS повністю відповідає нашій концепції: уже четвертий рік МТБ БАНК виступає преміумпартнером  цього найбільш яскравого та масштабного музичного форуму Європи».

У цьому сезоні в Одесі виступатимуть відомі солісти й ансамблі: Маттіас Гьорне, Марія Солозобова, Цюріхський камерний оркестр, Себастіан Кнауер, Брюссельський камерний оркестр, Люка Дебарг, Євген Кісін, Олексій Ботвінов, Даніель Хоуп й інші талановиті музиканти. Це дуже визначна подія, особливо в сучасних умовах. Фестиваль триватиме до 11 червня, а його завершальним акордом 24 червня стане виступ одного з найвидатніших піаністів нашого часу Євгена Кісіна.

МТБ БАНК незабаром проведе розіграш квитків на один із концертів - слідкуйте за нашими новинами на сайті банку та в соцмережах.

Юрій КРАЛОВ: «МТБ БАНК, як преміумпартнер ODESSA CLASSICS, вітає митців і глядачів міжнародного фестивалю» - фото 2 - mtb.ua Юрій КРАЛОВ: «МТБ БАНК, як преміумпартнер ODESSA CLASSICS, вітає митців і глядачів міжнародного фестивалю» - фото 3 - mtb.ua
Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти