Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Наша легендарна команда MTB Банк здала кров, щоби лікарі могли рятувати життя наших героїв

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
07.03.2024
Наша легендарна команда MTB Банк здала кров, щоби лікарі могли рятувати життя наших героїв - фото - mtb.ua

Робочі дні у банку починаються різноманітно, але сьогодні для голови правління, його заступників та частини колективу він розпочався незвично.

Недарма кажуть, що найбільше задоволення – робити щось задля себе, а інших. А коли йдеться про порятунок життя, то це завжди викликає особливий підйом.

Наша легендарна команда здавала кров, щоби лікарі могли рятувати життя наших героїв. Ми тепер однієї крові з нашими захисниками, як одне ціле, і ми обов'язково переможемо!

Банк зібраної крові одразу був направлений військовим до Херсона. А донори, які виплатили гроші за кров, вирішили додати в банківську «скарбничку» для допомоги ЗСУ.

Закликаємо всіх, у кого є можливість, приєднуватися до такої доброї справи , відгукуватися на прохання лікарів поділитися своєю кров'ю.

Допомагаємо всією країною, тому що коли ми разом – ми непереможні!

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти