Ваше місто:
Чергові відділення ПАТ "МТБ БАНК" - Power Banking >>>
image/svg+xml

Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє

Приватним особам
Бізнесу
VIP банкінг
14.03.2024
Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє - фото - mtb.ua

Global Money Week 2024: МТБ Банк знову бере активну участь у Всесвітньому тижні грошей

"Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє" — це офіційна тема Global Money Week у 2024 році.  Фокус цьогорічної кампанії  - безпечне управлінні грошима та відповідальне  ставлення до особистих фінансів, усвідомлення потенційних фінансових ризиків та вміння захищати свої гроші.

До Всесвітнього тижня грошей МТБ Банк підготував заходи для школярів і студентів, щоб розповісти їм про важливість думати про своє майбутнє під час прийняття фінансових рішень. Топ-менеджери банку проведуть лекції та дні відкритих дверей у відділеннях банку.

Також кожен може підключитися до заходів, що організує Національний банк України – за посиланням можна зареєструватися тут: https://events.bank.gov.ua/gmw2024/

Національний банк України - член OECD/INFE та офіційний координатор кампанії в Україні.

Постійне гасло Global Money Week - "Навчайся! Накопичуй! Заробляй!"

#ГраНавчанняДобробут, #GMWUkraine2024, #ProtectYourMoney, #SecureYourFuture та #GMW2024..

Інші новини

Цей Сайт використовує файли cookies для більш зручної роботи користувачів з ним. Сайт може запитувати вашу геопозіцію з метою відповідності політиці правовласників по поширенню контенту на певних територіях. Продовжуючи будь-яке подальше використання Сайту та/або сервісів Сайту, Ви погоджуєтеся з цим.

Прийняти